תמיד אהבתי ספורט בעיקר כדורסל, טניס, אתלטיקה ושחייה. סיפור האהבה שלי עם הכדורגל התחיל במהלך לימודי התואר השני שלי באוניברסיטת בן גוריון ולאחר שאחי הקטן, אלי, לקח אותי לראשונה לצפות במשחק כדורגל של הפועל באר שבע נגד הפועל תל אביב. החוויה הראשונה הייתה קשה. אני בעיקר זוכרת את הקריאות "הוא חולה סרטן" שצעקו אוהדי הפועל באר שבע כלפי הקוון, שהיה, מה לעשות, קרח. יצאתי מזועזעת. אבל סקרנית. אחרי שלוש שנים של מחקר התאהבתי בקהילות האוהדים בישראל והפעולות שקהילות אלה עושות כדי לעצב ולהשפיע על הקבוצה אותה הם אוהבים. המסקנות שלי התפרסמו בעבודת תזה שהוגשה בשנת 2006 לאוניברסיטה ובמאמר במסגרת ביטאון "בתנועה", בהוצאת מכללת וינגייט.
במקביל, הפקתי וביימתי סרט בשם "משחק המלכים", העוסק בקשר שבין כדורגל ודת. הסרט הוצג בקולנוע "נגטיב" באוניברסיטת בן גוריון, בסינמטק שדרות והשתתף בפסטיבל הסרטים הבינלאומי "עין יהודית".
עבור עבודת הדוקטורט שלי רציתי לחקור את הכדורגל הטוב בעולם. ביולי 2006 נסעתי לראשונה לאנגליה כדי להיפגש עם ראשי האקדמיות של צ'לסי, ארסנל וקווינס פארק ריינג'רס. את הסיפור המלא אפשר לקרוא בספר אימפריה, שפרסמתי בעקבות השנה בה חייתי בעיר לונדון (התפרסם בהוצאת "רסיס נהרה", 2010) וגם בכתבות שפרסמתי לכל אורך התקופה באתר האינטרנט של ספורט 5.
המחקר שלי עסק בצד ההיסטורי והחברתי של משחק הכדורגל. עד שנות השמונים של המאה העשרים הייתה נפוצה באנגליה תופעה של חוליגניות בכדורגל. החוליגנים היו גברים לבנים צעירים, בעיקר מבני מעמד הפועלים, שמצאו במשחקי המועדונים והנבחרת האנגלית זירה ראויה להפגין גבריות ואלימות. החוליגנים היו נפגשים לפני ואחרי משחקים והיו נלחמים זה בזה עד זוב דם, לעתים עד כדי פציעה ומקרי מוות של אחדים מהם. עם זאת, לאורך שנות התשעים, ובעקבות פעולות אקטיביות של ועדת ממשלתית, הנהלת הליגה, המועדונים עצמם ואמצעי התקשורת, נעלמה לחלוטין התופעה וכעת משחקי כדורגל אנגלי מזכירים יותר מהכול בילוי בהצגת תיאטרון.
באוקטובר 2010 הגשתי גם את עבודת הדוקטורט שלי למחלקה לאנתרופולוגיה וסוציולוגיה באוניברסיטת בן גוריון. במקביל החלטתי שהדרך הטובה ביותר לנצל את הידע שהשגתי היא בפיתוח ויישום של מודלים למניעת אלימות בישראל. כיום אני מעבירה סדנאות והרצאות במחלקות נוער של קבוצות ספורט בישראל. במקביל, אני פועלת גם במסגרות של הכשרת מורים, כדי לנצל את יתרונותיו הרבים של הספורט כדי לטפל בעבריינות נוער ולעודד צעירים לממש את הפוטנציאל הטמון בהם.